Răzvan Ciobanu este de nerecunoscut! Iată cum s-a afişat la Ok! Golden Night 2019. E o altă persoană

By
loading...

Vedetele autohtone s-au pregatit pentru Ok! Golden Night ca pentru adevaratele premii Oscar, miercuri 20 februarie la clubul; Face. Printre invitati s-a numarat si designerul Razvan Ciobanu, care a surprins pe toata lumea cu noul lui look. Creeatorul de moda a slabit mult si le-a marturisit apropiatilor ca a trecut pe la estetician inainte de eveniment. El nu a facut niciodata un secret din faptul ca frecventeaza cabinetele esteticienilor, unde isi face operatii complexe sau retusuri.

Razvan Ciobanu s-a transformat mult fizic in ultimele luni. Nu stim daca problemele de sanatate au fost cele care l-au facut sa isi doreasca o schimbare de proportii, insa designerul arata acum altfel decat stiam. A dat jos peste 50 de kilograme, noua lui silueta fiind accentuata si de hainele negre pe care le poarta. Miercuri, pe 20 februarie, Razvan Ciobanu a pozat relaxat si zambitor in Clubul Face, multumit de rezultatul la care a ajuns dupa ce a slabit. Se pare insa ca nu doar noua lui silueta este motivul pentru care cunoscutul designer se simte atat de bine in pielea lui.

Inainte de petrecerea organizata de Revista OK! Magazine, Ciobanu ar fi trecut pe la estetician pentru a-si netezi ridurile cu injectii botox si acid hialuronic. In ultima jumatate de an, cunoscutul designer Razvan Ciobanu a ales sa ajunga mai mult ca niciodata la medicul estetician. De voie, de nevoie, designerul si-a facut mai multe interventii , unele complicae, altele minore, la nivelul fetei, o operaţie de eliminare a surplusului de piele si injectii pentru rejuvenarea tenului.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News