Reguli stricte de care Kate Middleton trebuie sa tina cont in timpul nasterii, dar si dupa

By
loading...

Cand este vorba despre protocoale, Casa Regala a Marii Britanii este pe loc fruntas.

Regina Eslisabeta a II-a este prima care afla, inaintea publicului sau a presei. Desi Printul William nu a tinut cont de aceasta regula la primul copil si a anuntat-o telefonic pe Regina Elisabeta ca va fi strabunica.

Printesele trebuie sa nasca acasa. O alta traditie este aceea ca bebelusii familiei regale sa se nasca la Palatul Buckingham. Regina Elisabeta aII-a tinut cont de aceasta regula nescrisa, insa Printesa Diana a incalcat-o cand i-a adus pe lume pe Harry si William, iar Kate la fel, a nascut la spital.

Cel care da fericita veste este crainicul. O traditie tinuta din vremea medievala se respecta si azi, iar nasterile sunt anuntate de crainicul orasului – Tony Appleton, cel care a anuntat si nasterile Printului George si Printesei Charlotte.

Tatii nu au voie in camera de nasteri. Nu doar tatal, dar este accesul interzis tuturor barbatilor in sala de nasteri.

Moasele nu au voie sa vorbeasca despre nastere. Nici macar un detaliu, oricat de inofensiv ar parea. Kate Middleton a fost asistata de 3 moasei, dar nu au avut voie sa dea detalii pentru ca au luat parte la un eveniment regal.

Nasterea este anuntata cu salve de tun. Artirelia Regala trage 41 de salve de tun pentru fiecare copil care se naste in familia regala.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News