Rică Răducanu se confruntă cu probleme de sănătate: „Mă dor foarte tare…”

By
loading...

Rica Raducanu este unul dintre cei mai indragiti si apreciati sportivi din Romania. El si-a dedicat intraga sa viata sportului, fiind pe primul loc in viata lui, iar ambitia pe care a avut-o de a deveni unul dintre cei mai buni portari i-a adus succesul mult visat. Rezultatele sale profesionale vorbesc de la sine.

Insa acest stil de viata aduce si dezavantaje in ceea ce priveste sanatatea. In varsta de 72 de ani, fostul portar al celebrei echipe de fotbal Rapid a trecut pragul medicului curant din cauza durerilor cu care s-a confruntat in ultima perioada de timp. El are mari probleme la ambii genunchi si cum refuza orice interventie din partea echipei medicale, el a ales sa faca tratament la bai.

Fostul portar de la Rapid se confrunta cu probleme de sanatate, mai ales ca a ingnorat o buna perioada de timp durerile pe care le-a avut, iar recuperarea este mai grea. Datorita durerilor, el se deplaseaza cu greutate.

Intr-un interviu recent, el a marturisit: „Sunt cu supararile mele, tocmai ce am venit de la tratament de la Covasna, ma dor foarte tare genunchii si picioarele de la cat sport am facut la viata mea. Mi s-a zis ca mi s-a tocat tot cartilajul de la genunchi. Durerile sunt crunte. Am stat la un centru medical timp de doisprezece zile.

Am facut bai cu sulf, am facut fizioterapie, plus multe altele care sa ma ajute. Nu am mai fost de vreo trei ani la tratament, acum m-am dus de frica, pentru ca ma durea foarte tare. Plus ca eu merg doar cu masina, nu merg mai deloc pe jos. Am bicicleta acasa, dar nu ma ating de ea, nu mai fac miscare.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News