Roxana Ciuhulescu a ramas cu gura inclestata de emotii si a vrut sa isi dea demisia, nu mai putea sa vorbeasca!

By
loading...

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea Pro Motor de la PRO TV, insa abia acum vorbeste despre experienta ei in televiziune si despre faptul ca a vrut sa isi dea demisia de la prima emisiune.

Prima emisiune, a avut loc la Salonul Auto de la Paris, avea emotii si in tot acest timp producatorul Adrian Cheltuitoru, i-a fost alaturi si a ajutat-o mult. In prezent, acesta lucreaza la Antena si la Dolce.

Cand a filmat prima oara la Paris, Roxana a fost cuprinsa de o serie de emotii, lucru care i-a produs un blocaj, i s-a inclestat gura de emotii si nu a mai putut sa vorbeasca. Adrian si-a dat seama ce se intamplat si a ajutat-o sa depaseasca momentul. Dupa ce a terminat filmarile, in drum spre casa, in avion era foarte tacuta, iar cand a fost intrebata ce are, Roxana le-a marturisit ca vrea sa isi dea demisia, era speriata, ii era frica ca nu se va descurca, simtea ca acest rol nu i se potriveste.

Adrian a fost foarte suparat pentru ca a facut multe castinguri, a cautat saptamani intregi o prezentatoare, a dicutat cu Roxana, a incurajat-o, i-a spus ca asa este mereu la inceput, in orice domeniu activezi, inceputul este greu, dupa care incepi sa te obisnuiesti.

Pe langa faptul ca avea emotii mari, Roxana Ciuhulescu a fost speriata si de mediatizare, intrase intr-o lume care nu ii apartinea,  dintr-o data aparuse o fata inalta pe care toti oamenii o remarcau pe strada si o recunoasteau. Isi aminteste ca aparuse peste tot in ziare, si vecinii o intrebau ce s-a intamplat, cum a ajuns vedeta peste noapte.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News