Roxana Ciuhulescu face public numarul masinilor de colectie ale lui Ion Titiac. Printre ele se afla si fosta masina a lui Elton John!

By
loading...

Fosta prezentatoare TV, Roxana Chiuhulescu a discutat despre colectia impresionanta de masini de colectie pe care Ion Tiriac o detine. Ea a povestit ca piesa de rezistenta din colectie este reprezentata de o masina care a apartinut celebrului Elton Jhon.

Ultimele masini adaugate la colectia lui Titiac numit „Tiriac Collection” au fost trei modele exclusiviste primite in primavara acestui an, ale caror preturi adunate depasesc un milion de euro.

Una dintre masini a fost, dupa cum spune si denumiea acesteia, produsa in doar 799 de exemplare. Aceasta este un Ferrari F12 Tour de France Limited Edition. Prin creerea acestei masini constructorul a dorit sa aduca un omagiu celebrei curse auto pe care masinile Ferari au dominat-o in anii 50-60. Al doilea model a fost tot produs in numar limitat, mai exact 300 de exemplare, un monstru elegant de 630 de cai putere: Mercedes Maybach S 650 Cabriolet.

„Domnul Tiriac are 340 de masini de colectie, dar in galerie intra cam 160-180 de masini, puse destul de apropiat. La cateva saptamani le schimba in galerie. Printre acestea se afla si fosta masina a lui Elton Jhon, sa știi, acest Rolls Royce. A coborat mireasa din aceasta masina. Superbul exemplar nu a fost achizitionat la licitatie. Pentru foarte multe masini, Ion Tiriac s-a deplasat special sa le vada in strainatate, apoi le-a cumparat. După aceea, masinile au intrat pe mana inginerilor, pentru ca are o adevarata echipa in spate, care le-au pus la punct, unele fiind restaurate.

Ion Tiriac a investit foarte multi bani in aceasta colectie. Este unul dintre cei mai mari colectionari din lume, cunoscut si recunoscut pentru acest hobby. Unele dintre ele nu sunt inmatriculate sau le inmatriculeaza ocazional”, a declarat Roxana Ciuhulescu, la Digi Sport.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News