S-a aflat! O bunicuță de 84 de ani, câștigătoarea marelui premiu la Loto 6 din 49! A câștigat o avere jucând o singură variantă! Ce va face cu banii câștigați, nu are copii, nu te-ai fi gândit că îi dă tocmai ei toată suma

By
loading...

Marele Premiu de la categoria I la Loto 6/49, în valoare de 1.375.546,09 lei, a fost câștigat de o femeie în vârstă de 84 de ani, din Târgu-Jiu.

Liliana a mers, nu în urmă cu foarte mult timp, la sediul agenției din Piața Mică, pentru a afla cum își poate ridica premiul uriaș. Ceea ce este interesant este faptul că pensionara nu are copii, locuiește singură într-un apartament în oraș, iar pensia ei este de 900 de lei, fiind, în plus, ajutată de către o nepoată care se află la muncă în Marea Britanie.

Biletul norocos, care a câștigat deși a fost jucat într-o singură variantă, a fost cumpărat la agenția 18-10 din Târgu-Jiu. Bătrâna a avut nevoie de ajutorul casierei pentru a completa corect biletul cu varianta simplă la Loto 6/49, premiul fiind câștigat la prețul 4,90, potrivit observator.tv.

Femeia în vârstă a mers duminică la agenție cu speranța că va câştiga câteva sute de lei pentru a-şi ajuta strănepoata plecată la muncă în Anglia, care lucrează ca asistent medical. Bătrâna a lucrat 30 de ani ca muncitor la Uzina Electroputere Craiova, iar acum pensia ei este mult prea mică pentru nevoile sale.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News