S-a dus de urgență la spital după ce i s-a rupt apa în luna a 8-a de sarcină. Medicii au băgat-o imediat în sala de operație, dar când au tăiat-o au avut un șoc: copilul nu era în burtă! E incredibil ce a urmat, nimeni nu se aștepta la așa ceva!

By
loading...

Un cuplu din Marea Britanie a avut o experiență incredibilă.

Soții Amber și Daniel Hughes erau extrem de fericiți fiindcă urmau să devină părinți a doua oară și fericirea lor a continuat pe toată durata sarcinii până în luna a opta, când apa lui Amber s-a rupt și au apărut câteva complicații.

Cei doi nu voiau să riște așa că au ajuns la spital extrem de repede. Aici, medicii, văzându-i starea, au băgat-o direct în operație, pentru a fi supusă operației de cezariană.

Momentul șocant pentru doctori abia acum a venit: după ce au făcut inciziile, medicii au constatat că în pântecul femeii nu exista niciun copil, două minute după această constatare, groaza s-a generalizat în întreaga sală de operații. Nimeni nu înțelegea cum este posibil să se întâmple una ca asta.

Într-un final, echipa de doctori l-a găsit pe bebeluș, el alesese să se nască pe cale naturală, dar nimeni nu își dăduseră seama de acest lucru datorită păturei speciale folosite în cazul cezarianei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News