S-a dus la ea la serviciu să o ceară de soție, dar ea i-a dat papucii fără milă. Peste trei zile bărbatul a primit o scrisoare care l-a distrus, era de la fostul ei soț. Ce i-a zis nu-și putea imagina, a fugit din casă imediat. Cine era de fapt femeia

By
loading...

Un bărbat pe nume Daniel a întâlnit o femeie frumoasă, pe nume Kate. Cei doi s-au plăcut atât de mult încât au devenit rapid un cuplu. Fata era mai retrasă, nu vorbea foarte mult despre familia ei, sau despre viața ei personală.

Într-o zi bărbatul s-a trezit și și-a dat seama că vrea să o vadă pe Kate în fiecare dimineață alături de el când se trezește. Așa că s-a îmbrăcat repede, s-a dus la ea la serviciu cu bomboanele ei preferate. Dar în birou Kate i-a zis să îi respecte limitele și să plece imediat, ea i-a mai cerut și să îi acorde mai mult spațiu pentru că ea vrea să ia o mică pauză de la relația lor.

Omul a fost devastat, dar în birou Daniel a văzut un bărbat care se uita la el mereu. Nu s-a gândit că ar fi un om important, dar peste trei zile a primit o scrisoare. Daniel spera că e de la Kate, însă era de la cine se aștepta cel mai puțin: de la fostul soț al lui Kate.

Scrisoarea aceasta este foarte specială, nu veți regreta că v-ați rupt două minute să o citiți:

Celui care o iubește cel mai mult, după mine,

E îngrozită de păianjeni. Așa că atunci când ieși cu prietenii seara și îți trimite mesaj că a intrat în panică pentru că e unul la fereastră, te rog să te duci repede să-l omori. Altfel ea nu va putea dormi.

Este retrasă și introvertită ca la carte. Nu va răspunde la mesaje timp de ore întregi și uneori nu vă veți vedea săptămâni la rând. Tu o vei lua personal. Nu o lua. Pur și simplu are grijă de ea și îți va spune cât de dor i-a fost de tine cât timp nu a putut să te vadă.

loading...

Va deveni foarte geloasă. Doamne, cât de geloasă poate deveni. Ochii ăia căprui vor deveni verzi. Urăște asta la ea însăși, și nu vrea să fie așa. Ține minte că te iubește, asigur-o că și tu o iubești.

Că tot vorbim despre asta, are nevoie să o asiguri mereu. Spune-i mereu că o iubești și că vorbești serios. Dacă nu poți face asta, pleacă. Merită mai mult.

Vor fi nopți când ea va ieși și va bea ceva mai mult. Te va suna să o aduci acasă. Când vei face asta te va ține treaz toată noaptea repetându-ți ,,te iubesc și îmi pare rău că sunt enervantă”. Ea nu e enervantă. Dar ai grijă să bea multă apă înainte să adoarmă, altfel se va simți mizerabil în dimineața următoare.

Este cea mai independentă femeie pe care o cunosc. Dar este atât de nesigură încât încă mi se frânge inima când mă gândesc. Așa că, atunci când începe o ceartă cu cuvintele ,,tu nu mă iubești”, să nu te superi. Își va reveni.

loading...

Pisica e pe primul loc. Mereu. Să nu crezi niciodată altfel.

Fă-i ceai și amintește-ți cum îi place să-și bea cafeaua. Va observa.

Când are un atac de panică, ține-o în brațe și spune-i că e în siguranță. Amintește-i că are medicamente pentru asta.

Dacă nu o poți trata de parcă ar fi o regină, lasă pe altcineva să o facă. Această fată merită lumea întreagă!

loading...

A o pierde este o durere de care nu vei scăpa niciodată. Lumea ta se va prăbuși, iar piesele rămase nu se vor mai potrivi niciodată ca înainte. Așa că nu o lăsa niciodată să îți scape.

Te va iubi cu tot ce are. Te rog să-i oferi și tu același lucru. 

Te implor să nu o rănești. E aur curat. Nu-i lăsa strălucirea să se stingă.

Dă-i tot ce ai și îți va întoarce favoarea. Nu va trebui să mai ceri universului nimic altceva după aceea.

Din partea lui A, un nume pe care îl vei auzi doar în trecere.

loading...

Când Daniel a citit această scrisoare, a devenit hotărât să nu renunțe la relația cu Kate. Să sperăm că a reușit. Gestui fostului soț este un gest de iubire condiționată foarte rar, vă invităm să îl apreciați și voi, puțini ar fi fost în stare să face ceea ce a făcut el. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News