S-a ras cu lama pe picioare și a doua zi dimineață a început să urle când a văzut că picioarele ei erau acoperite de puncte roșii. Credea că e doar o iritație, dar când s-a dus la doctor, a primit o veste care a distrus-o! Ce avea fata, de fapt

By
loading...

Rhiannon Douglas are 21 de ani și ceea ce credea că este o simplă iritație s-a dovedit a fi ceva îngrozitor, uite ce avea.

Prima dată când a văzut punctele roșii pe picioare credea că este o simplă iritație provocată de lama de ras, ceva care în mod normal se mai întâmplă, dar după ce nu i-a trecut timp de două zile, ba mai mult, se înrăutățea, a mers la medic.

Prima dată i s-a spus că are ceva care se numește Purpura Henoch-Schönlein, care mai poartă și numele de HSP, o boală rară care face ca vasele de sânge din corp să se umfle și să sângereze, ceea ce, la suprafața pielii, arată ca o iritație.

Totuși, pastilele care i-au fost date pentru această boală nu i-au ameliorat starea, fata a început să aibă acnee pe spate și să ia în greutate foarte mult. Ea mărturisește: ,,Iritația devenise atât de rea încât mă durea, picioarele au început să mi se umfle și mă dureau toate articulațiile. Era o adevărată luptă să mă trezesc, să cobor scări și uneori rămâneam fără aer”.

Alte teste au arătat că Douglas avea o tumoră de 8,5 cm. în piept care era canceroasă. Ceea ce este și mai îngrozitor e faptul că dacă iritația nu ar fi apărut, ar fi fost prea târziu pentru a trata cancerul.

La o lună după diagnostic și după ce și-a schimbat complet stilul de viață, tumora s-a micșorat la 7,5 cm fără tratament! Ea este acum pe drumul spre o recuperare completă și sfătuiește pe oricine are iritații pe piele sau bănuiala că ar avea cancer să meargă la medic, există articole care spun că iritațiile sunt un simptom necunoscut al cancerului.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News