S-a stins din viata, dar a lasat in urma o avere Fabuloasa! Si-a facut testamentul cu multa vreme in urma. Cine o mosteneste

By
loading...

Ionela Prodan vorbise cu putin timp inainte de tragica veste, intr-o emisiune televizata, despre testamentul pe care si l-a facut, dupa aflarea tragicului diagnostic.

„Da, mi-am facut testamentul. Prima data l-am facut, asa, mai negandit, decat de mine. Apoi, le-am chemat pe amandoua fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoti nu am impartit, le-am pus bani pe numele lor si, cand vor face 18 ani, sa deschida contul.

Am trei de la Ana si una micuta la Vegas. Am patru nepoti. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, spunea indragita artista de muzica populara, la inceputul lunii aprilie.

Ionela Prodan a fost, mult timp, implicata in politica, candidat al Partidului Social Democrat, ulterior avand functie de conducere in Diaspora.

In 2016, atunci cand intrase in cursa electorala pentru funcția de deputat din partea PSD Covasna, Ionela Prodan a fost nevoita, conform procedurii, sa completeze o declarație de avere.

Este vorba despre o vila, cu suprafata de aproximativ 450 de metri patrati, evaluata la suma de 600.000 de euro. In declaratia de avere a Ionelei Prodan mai sunt mentionate si o casa in Capitala, careia i se adauga inca un apartament in Bucuresti. Artista mai detinea inca o casa in Jilava, care nu a fost evaluata momentan.

Pe lista se mai gasesc inca doua terenuri, unul agricol și unul intravilan. Averea sa este completata de doua masini, tablouri evaluate la aproximativ 10.000 de euro, dar si bijuterii de alte mii de euro.

loading...

Se pare ca Ionela Prodan ar fi avut in conturi circa 1,4 milioane de euro care vor trebui impartite, conform spuselor indragitei artiste.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News