S-a zis că și-a făcut testamentul, dar acum s-a aflat adevărul! Uite cine va moșteni toată averea Ionelei Prodan: „I-a cedat totul…milioane de euro…”:

By
loading...

Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu o săptămână, iar toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu averea ei, evaluată la câteva milioane de euro. Potrivit unor surse, se pare că Anca i-a cedat totul Anamariei Prodan, deoarece este sora mai mare și știe cel mai bine cum s-o managerieze.

„Anca, sora Anei, a plecat spre America azi de dimineață. În toate aceste zile, cele două surori au umblat pe la notariate, iar Anca i-a cedat Anamariei toată averea lăsată moștenire de Ionela Prodan. A spus că e sora mai mare și că ea știe cel mai bine ce trebuie să facă. La ei în familie nu se pune problema de certuri, scandaluri, neînțelegeri.

Nu a fost niciodată vorba despre așa ceva, scandaluri între frați pe avere sau pe alte subiecte. Ana umblă, acum pe la toate primăriile de sector, ca să rezvolve cu actele. Ionela Prodan a lăsat moștenire mai multe case, terenuri, locuri de veci, bani din drepturile de autor. E vorba despre câteva milioane de euro.”, a declarat o sursă din anturajul Anamariei Prodan Reghecampf pentru o revistă din România.

Aceeași persoană susține că este foarte pisibil ca impresara să se mute definitiv în America și o să revină în România doar ocazional. ”Acum, Ana nu e hotărâtă ce să facă, mai cu seamă că cea mai mare parte a vieții ei se desfășoară în America. Fetele ei studiază acolo, băiatul cel mic joaă fotbal, deci viitorul lui va fi în străinătate, baiatul lui Reghe locuiește în Germania.

Ana vine aici ocazional, cel mai probabil că multe dintre proprietăți vor fi vândute, ulterior. Acum, oricum, este pera devreme să stabilească asta. În ultimii ani, Anamaria a stat mai mult în Românai special pentru a petrece timp cu mama ei, care a refuzat să trăiască în alte parte. Acum, însă, că Ionela nu mai este, cu siguranță că se va muta în America definitiv și că va veni în România doar ocazional, când va mai avea aici treburi importante”, a declarat aceeași sursă, pentru revista VIVA!.

sursa: cancan.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News