S-au numarat voturile! Noul presedinte FRF este Razvan Burleanu

By
loading...

Candidatii nu au respectat limita de 10 minute alocat discursurilor si acest lucru a starnit controverse in sala. Deranjat de faptul ca Razvan Burleanu nu a respectat aceasta limita, Marcel Puscas s-a ridicat apaludand ironic si a parasit sala. 

Potrivit informatiilor Digi Sport, Burleanu a castigat cu peste 150 de voturi, desi erau suficiente si 128 de voturi.

Trebuie sa mergem mai departe, trebuie sa mergem impreuna la nivelul urmator. FRF de azi e o institutie de management al fotbalului. Avem o viziune, un plan si o echipa foarte buna cu care vom duce lucrurile mai departe. Suntem o institutie serioasa si stabila din punct de vedere financiar. Impreuna am facut FRF ce e azi si impreuna trebuie sa ne apărăm munca si sa ne consolidam viitorul. Trebuie sa protejam fotbalul. Trebuie sa alegeti intre echipa FRF, care a lucrat pentru dumneavostra, si gasca ce va promite ca nu o sa va mai lucreze. In martie 2014 ati ales sa faceti o schimbare fundamentala in fotbalul romanesc si asta s-a intamplat. Am si gresit, dar va asigur de lipsa oricarei intentii. Azi mergem mai departe impreuna si azi suntem mai buni impreuna, a spus presedintele Razvan Burleanu.

De cealalta baricada, Ionut Lupescu a declarat ca: „Am venit cu o pofta nebuna de munca, pentru a redresa impreuna fotbalul romanesc. Daca nu eram convins, nu eram azi aici. Dupa 13 ani de activitate in top managementul fotbalului, sunt aici sa dam restart fotbalului romanesc. Toata viata am muncit cu seriozitate, niciodata nu am stat. Valorile in care eu cred sunt respectul, seriozitatea, transparenta, dialogul si corectitudinea. Oamenii vor credibilitate si proiecte fezabile. Legislatia sportiva si fiscala trebuie schimbata. Voi duce in parlament o lege prin care sportul sa devina o prioritate nationala. Actualul presedinte nu a pierdut doar sprijinul popular, ci si pe cel al oamenilor de fotbal. Eu m-am intors acasa ca sa muncesc pentru fotbalul romanesc. Nu vin la federatie cu ganduri de razbunare. Fotbalul nu trebuie pedepsit pentru ca presedintele FRF s-a comportat ca un copil rasfatat.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News