Scandal în Italia! Ea e menajera din România care i-a șocat pe italieni. Ce i-a făcut femeia șefului ei celebru la 12 noaptea e incredibil, dar acum el nu mai poate să scape! Cazul a făcut înconjurul lumii

By
loading...

Claudio d’Alessio este fiul celebrului cântăreț Gigi d’Alessio, însă acum celebritatea pare să nu-l mai poată salva după denunțul pe care l-a făcut la adresa lui o fostă menajeră din România.

Românca povestește că, în luna iulie 2014, a fost trezită în timpul nopții de d’Alessio și iubita lui, Nicole Minetti. Aceasta este și ea o fostă vedetă care, în plus, a fost implicată și în scandalul petrecerilor erotice ale lui Silvio Berlusconi și are o condamnare pentru proxenetism! Potrivit notizie.tiscali.it, cuplul ar fi ajuns acasă, s-ar fi certat, apoi ar fi atacat-o pe românca de 52 de ani, care s-a constituit parte civilă în proces. Întreg incidentul ar fi avut loc într-un apartament din Roma ocupat de d’Alessio.

Totuși, pe de altă parte, fiul cântărețului are o cu totul altă variantă, una mai fistichie: el povestește că s-ar fi întors acasă în jur de miezul nopții, iar iubita lui, care era pe atunci însărcinată, avea poftă de clătite. Din acest motiv ar fi trezit-o el pe menajeră, să o roage să le pregătească niște clătite, dar românca, nervoasă, i-ar fi atacat!

Bărbatul mai spune și că menajera româncă ar fi încercat inclusiv să-l lovească cu un scaun, însă ar fi reușit să o prindă la timp de mână. Apoi femeia și-ar fi pierdut echilibrul, ar fi căzut și s-ar fi lovit. Ar fi plecat imediat din casă și ar fi inventat că a fost bătută, potrivit digi24.ro.

D’Alessio susține și că menajera din România obișnuia să-i vorbească urât iubitei lui și îi spunea că nu e angajata ei: „Merg la sală şi am 1,90. Credeţi că dacă atacam o femeie de 50 de ani avea nevoie doar de trei zile de îngrijiri?”, a întrebat D’Alessio într-o declarație pentru Il Messaggero.

Totuși, românca nu vrea cu niciun chip să renunțe la plângerea sa. Ea precizează că nu numai că a fost bătută, dar a mai și fost plătită la negru, fără contract de muncă. Judecătorii vor decide a cui variantă este și cea adevărată, în acest caz.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News