Scandal si imbranceli la inmormantarea Ionelei Prodan! Gestul care trebuia sa aduca bucurie fanilor acesteia, a avut efect invers! De la ce a plecat totul

By
loading...

Este cea mai trista zi pentru Anamaria Prodan, pentru ca azi isi conduce mama pe ultimul drum. Aceasta va fi inmormantata la cimitirul Bellu, din capitala.

Celebra impresara a cheltuit o avere pentru imnormantarea mamei sale, dorindu-si ca aceasta sa fie condusa regeste pe ultimul drum. Locul de veci a fost amenajat din marmura, iar suma pe care a platit-o Anamaria Prodan firmei de pompe funebre ajunge la 15.000 de euro. Impresara a anuntat ca o sa ofere cate un CD cu muzica Ionelei Prodan tuturor celor care participa la inmormantare. De aici a inceput totul!

Oamenii care au ajuns la capela Cimitirului Bellu si-au pierdut rabdarea si au inceput sa se impinga pentru a ajunge mai repede in fata sa ia CD-ul cu pricina. Momentul care a declansat aceasta isterie a fost acela cand au vazut-o pe Anamaria Prodan ca a inceput sa imparta CD-urile, iar bodyguarzii au fost nevoiti sa intervina pentru a calma spiritele. Celebra impresara a incercat sa ii linisteasca, spunandu-le ca are suficiente CD-uri si vor fi de ajuns pentru toata lumea.

In capela in care a fost sustinuta slujba de inmormantare a Ionelei Prodan au avut acces doar membrii familiei si prietenii foarte apropiati. In ceea ce priveste pomana de dupa, se pare ca va avea loc la un restaurant de lux din Bucuresti!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News