Scandalul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt s-a incheiat! Afla ce drepturi au castigat actorii in instanta

By
loading...

Brad Pitt si Angelina Jolie au reusit in sfarsit sa ajunga la un consens la doi ani dupa despartire. Conform revistei americane „US Weekly”, Brad a obtinut in instanta ceea ce si-a dorit:  custodia comuna a celor sase copii si drepturi de vizitare a lor fara a fi monitorizat de asistenti sociali. El are practic aceleasi drepturi parentale ca si Angelina. Cei doi s-au despartit in septembrie 2016 dupa o relatie de nu mai putin de 12 ani.

„Angelina a fost de acord cu decizia judecatorilor privind custodia comuna a celor sase copii si rididcarea regimului de monitorizare la care Brad trebuia sa se supuna atunci cand isi vizita odraslele”, a declarat o sursa pentru US Weekly.

Dupa scandalul dintre Brad si Maddox (17 ani), din septembrie 2016 Angelina a luat decizia sa puna punct relatiei cu Brad. Se presupune ca Brad ar fi avut o problema cu bautura si Angelina se temea pentru siguranta copiilor. de atunci ci pana acum ea a facut tot posibilul sa il tina departe de ei. In ciuda insistentelor atat ale copiilor adoptati cat si a celor naturali, ea a refuzat sa accepte custodia comuna. Ea a angajat cei mai buni avocati, s-a mutat dintr-o casa in alta si a incetat sa mai trimita copiii la scoala angajandu-le profesori personali.

Brad insa nu a renuntat la lupta si dupa ce a petrecut doua luni la intr-o institutie de dezalcoolizare in 2017 a obtinut documentele necesare pentru a contracara acuzatia Angelinei.

Conform articolului publicat miercuri de catre US Weekly, Brad are acum aceleasi drepturi ca si Angelina. Nu mai are monitorizare pe durata vizitelor si are voie sa ii ia pe copii la el acasa. Gurile rele spun ca si el ar fi reusit sa obtina in instanta o interdictie prin care copiii nu ar avea voie sa o insoteasca pe mama lor in deplasarile din afara SUA.

 

 

loading...

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News