Scene cum nu s-au mai văzut în zona lacului Sfânta Ana! Turiștii au scos telefoanele și au început să facă poze. Așa ceva n-au mai pomenit de când sunt!

By
loading...

Mai multe imagini surprinzătoare au fost realizate de un turist în zona Lacului Sfânta Ana, din județul Harghita.

În fotografii se vede cum o ursoaică împreună cu puiul ei se plimbau nestingheriți printre mașinile parcate în apropierea lacului.

Imaginile au fost făcute în miezul zilei, când în apropierea lacului Sfânta Ana erau foarte mulți turiști. Oamenii au scos imediat telefoanele și au început să facă poze.

În urmă cu două săptămâni, mai mulţi părinţi şi-au pus copiii în pericol ca să filmeze cu telefonul urşii ieşiţi la marginea pădurii după mâncare. Fără să ţină cont de riscul la care îi expun, s-au apropiat la mai puţin de zece metri de urşii care scormoneau în coşul de gunoi. Incidentul a avut loc tot în zona Lacului Sfânta Ana.

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a semnat, vineri, ordinul care va da posibilitatea uciderii a peste 140 de carnivore mari, motivând că în ultima perioadă urşii au devenit un pericol real pentru populaţie. Ordinul a fost trimis şi urmează să fie publicat în Monitorul Oficial.

loading...

 

 

Sursa: antena3.ro 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News