Scene la Urgența Spitalului! Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital după o partidă de amor! Ce au descoperit medicii după ce i-au făcut analize

By
loading...

Un tânăr în vârstă de 19 ani, a ajuns la Urgențe, noaptea trecută, după o partidă de amor. Având dureri groaznice, tânărul s-a plâns medicilor și le-a explicat că totul a început în timpul actului sexual.

Tânărul din localitatea Todireni, județul Botoșani, s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati și a solicitat ajutorul medicilor cărora le-a spus că a observat sânge în urină, ceea ce l-a speriat foarte tare.

În primă fază, medicii l-au diagnosticat cu hematurie, care definește prezența sângelui în urină, dar dată fiin vârsta pacientului și pentru că acesta nu prezenta afecțiuni ale tractului urinar, cadrele medicale și-au pus semne de întrebare în ceea ce privește problema cu care tânărul s-a prezentat la spital.

În cele din urmă, acesta l-a povestit medicilor ceea ce s-a întâmplat și anume faptul că a avut parte de o partidă de sex mai energică.

Tânărul a fost supus unui examen amănunţit şi un set complet de analize, după care i s-a prescris şi un consult de specialitate.

Sursa: observator.tv

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News