Scene șocante în traficul din Constanța, în timpul examenului auto! Polițistul din dreapta ia o decizie neașteptată, după ce un tânăr îi arată semne obscene

By
loading...

Situație cum rar îți e dat să vezi în traficul din Constanța! Un tânăr aflat pe locul din dreapta într-un autoturism marca Audi, a găsit de cuviinţă să îi arate semne obscene unui poliţist care se afla în maşina de examen pentru obţinerea permisului.

Ce a urmat? Ceva la care nu se aștepta tânărul din Audi, dar nici candidata care tocmai dădea examenul pentru obținerea permisului! Polițistul a decis să urmărească mașina Audi în trafic, la volan fiind, desigur, tânăra dornică să obţină permis, iar poliţistul examinator – în dreapta!

„Cursa” s-a încheiat pe malul lacului, în Parcul Tăbăcărie, în jurul orei 12.30, acolo unde tânărul cu semne obscene se oprise… la odihnă, mai exact la întâlnire cu alţi tineri care parchează frecvent în zonă.

La faţa locului, poliţistul de pe maşina de examen auto a solicitat şi prezenţa unui echipaj de Poliţie, după cum se vede din imaginile video.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News