Scene tulburatoare in usa de la morga! Ce a facut Anamaria Prodan: Nu-şi găseşte cuvintele pentru a-şi striga durerea! „Ce faci când…”:

By
loading...

Ionela Prodan a murit, luni seara, la Spitalul Elias din Capitala. Artista s-a stins rapusa de cancerul pancreatic.

Fiica sa, Anamaria Prodan, nu s-a despartit de trupul neinsufletit al Ionelei Prodan. Singurul moment in care a plecat de la morga a fost pentru a se schimba, insa s-a intors imediat, potrivit spynews.ro.

Anamaria Prodan si-a petrecut toata noaptea la morga Spitalului Elias.

Anamaria Prodan trăieşte o dramă de nedescris, după ce mama ei, Ionela Prodan, a murit. Fiica regretatei artiste a postat câteva mesaje sfâşietoare pe reţelele de socializare, acolo unde încearcă să îşi exprime durerea.

Anamaria Prodan a stat tot timpul alături de mama ei, până în ultima clipă de viaţă a Ionelei Prodan. Ea a fost cea care a făcut anunţul tragic, iar după câteva ore a postat mai multe mesaje pe pagina ei de pe o reţea de socializare.

„Cine eşti? Ionela Prodan… De unde vii? Din rai. Şi acolo te-ai întors, draga mea mamă! Să-ţi fie drumul lin, icoana mea! / Cuplul Ion Dolănescu şi Ionela Prodan, vă iubesc dragilor, Comorile României / Când îţi e dor de cineva de pe pământ îl suni, îi scrii, îl cauţi. Dar ce faci când te cuprinde dorul de cineva care este dincolo de nori? Aprinzi o lumânare şi priveşti cu ochi în lacrimi la lumina ei sperând că va ajunge la acea persoană”, sunt câteva dintre mesajele scrise de Anamaria Prodan.

Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, în jurul orei 21, după o lungă luptă cu o maladie la pancreas. Regretata artistă avea 70 de ani. Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum joi, la ora 12:00, la cimitirul Bellu.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News