Se aflau pe mare când au văzut o creatură misterioasă în apă, în apropiere de ei. Marinarii au înghețat de spaimă când au văzut-o ieșind la suprafață! Ce au scos marinarii din adâncuri rar ți-e dat să vezi! E înfiorător!

By
loading...

Traim intr-o lume in care avem impresia ca stim totul despre planeta pe care traim si ca nimic nu ne mai poate surprinde!

Emadaldin Pichkah, fotograful care a surprins aceste imagini, ne povesteste cum, in timp ce vasul lor stationa in Golful Persic, unuil dintre pritenii acestuia, capitanul M. Nikkhah, i-a trasnmis prin radio ca au gasit o carcasa imensa plutin in apa chiar in apropierea lor!

Mirosul emanat de aceasta creatura se simtea de la peste 200m distanta, acesta fiint si motivul pentru care, dupa numai 1 ora au fost nevoiti sa plece din acea zona! Timpul a fost insa suficient pentru a surprinde cateva imagini foarte interesante cu siguranta  ale unui animal ce nu a mai fost vazut pana acum!

 

Creatura, ce avea aproximativ 11 m lungime, seamana izbitor de mult cu un aligator gigant

loading...

Dupa ce fotografiile au fost date publicitatii, multi au sustinut ca in imagini este vorba despre o balena, insa aceasta nu arata ca nicio balena pe care eu am vazut-o pana acum, in schimb, aceasta arata ca o creatura ce a fost gasita pe o plaja din Indonezia!

loading...

Voi ce parere aveti? Este o balena sau este de fapt o creatura pe care nu o cunoastem inca?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News