Se închid școlile! Autoritățile au făcut anunțul:  zeci de mii de elevi vor sta acasă!  Lista completă a județelor în care nu se merge la școală

By
loading...

Din cauza vremii nefavorabile mai multe școli din țară dar și din București vor fi închise. Autoritățile au luat decizia în urma alertelor meteo emise de meteorologii de la ANM.

Iată mai jos lista completă a județelor în care unitățile de învățământ sunt închise din cauza vremii nevaforabile.

În București, șscolile se închid în primele zile ale săptămânii, pe 26 și 27 februarie. Este vorba despre școlile de stat din învățământul preuniversitar. Decizia a fost luată de primarul Capitalei, Gabriela Firea care a prezicat că suspendarea cursurilor poate fi extinsă și în zilele următoare, în funcție de condițiile meteo.

În acest sens, meteorologii ANM au transmis și o informare legată de cum va evolua vremea în București, care indică o răcire considerabilă.

Totodată, școlile se închid și în Constanța. Decizia este însă valabilă doar pentru luni, 26 februarie 2018. Suspendarea cursurilor poate fi extinsă însă și zilele următoare, în funcție de evoluția condițiilor meteo.

Aceeași măsură a fost luată și pentru toată școlile din județul Dolj, unde elevii vor sta acasă din cauza condițiilor severe de ger, vânt și ninsori, în zilele de luni 26 februarie şi marţi, 27 februarie.

De asemenea, școlile rămând închise și în județele: Olt, Giurgiu și Ilfov.

loading...

O avertizare cod portocaliu de viscol va intra în vigoare luni pentru Bucureşti şi judeţele din sudul şi estul ţării, până marţi după-amiază urmând ca vântul să aibă intensificări cu rafale de 55-65 de kilometri pe oră, care vor viscoli zăpada. Meteorologii au emis şi un nou cod galben de ninsori, intensificări ale vântului şi viscol pentru sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei. Temperaturile care se vor înregistra în această perioadă vor fi cu 10-15 grade mai scăzute decât ar fi normal pentru această perioadă a anului.

Sursa: observator.tv

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News