Se trezea mereu obosită, era tot timpul epuizată dar nu-și dădea seama exact de ce! Enervată, a montat o cameră deasupra patului și a încremenit. Atunci a înțeles tot, se întâmpla noapte de noapte cu ea!

By
loading...

Să dormi bine și să te trezești odihnit este foarte important pentru orice adult, însă e foarte greu să reușești acest lucru întotdeauna, mai ales dacă ești mamă. Imaginile de mai jos arată perfect ce înseamnă de fapt să fii părinte.

Femeia din imagini a montat o cameră deasupra patului pentru a vedea cum se desfășoară o noapte „obișnuită” în dormitorul ei. Ei bine mămica abia poate să se odihnească din cauza copiilor care se foiesc încontinuu. Uite ce se întâmpla noapte de noapte:

This is why mothers wake up SO tired 😴

This is why mothers wake up SO tired 😴

Publicată de Daily Mail pe 10 Aprilie 2018

Citește și: A ajuns acasă şi şi-a găsit soţul în pat în toiul zilei, strângea ceva la piept. Când a dat pătura la o parte, femeia a împietrit! În aşternuturi era… Uite ce făcea bărbatul acolo

Bart tocmai ajunsese acasă, după o zi epuizantă petrecută, aproape în întregime, la dentist. Din nefericire pentru el, efectul anestezicelor nu trecuse, iar ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea!

Ameţit de pastile şi de durere, Bart s-a aşezat în pat. Într-un final, a aţipit. Când soţia sa a venit acasă, a mers glonţ în dormitor. Ce a găsit acolo a şocat-o!

A văzut cum soţul ei doarme şi a vrut să-l acopere mai bine. Când a tras pătura, femeia a văzut că lângă soţul ei era… rola de bandă adezivă preferată. Când a văzut-o, soţia s-a liniştit imediat.

Va întrebaţi de ce avea bărbatul banda lângă el? Ei bine, acesta s-a gândit că, în cazul în care îi va cădea capul, va avea cu ce să-l prindă.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News