Se uita pe Google Earth, căuta o locație, dar un obiect misterios îngropat în zăpadă i-a atras atenția! A făcut o captură și a pus imediat imaginea pe internet! Când au aflat ce e acolo cu adevărat, oamenii s-au îngrozit: „E pericol”! Ce descoperise acolo

By
loading...

Google Earth este acum la îndemâna oricui, iar asta nu poate decât să bucure pe mulți dintre utilizatorii care iubesc să călătorească… chiar și virtual.

Un utilizator de Google Earth a dat o simplă căutare a unei zone, dar spre surprinderea lui, a reușit să descopere în Antarctica un obiect misterios și urmata lăsată de acesta în zăpada.

Fără să stea pe gânduri, bărbatul a decis să salveze imaginea cu acest obiect misterios, apoi a urcat-o direct pe internet. Publicată pe o rețea de socializare, fotografia s-a viralizat într-un timp extrem de scurt, reușind să stârnească mii de reacții. S-au găsit mediat mulţi oameni care să susţină că este vorba despre o navă extraterestră care s-a prăbuşit sau a aterizat de urgenţă pe South Georgia Island.

Ştirea a fost preluată şi de popularul canal SecureTeam10 de pe YouTube, care este specializat pe incidente OZN. Potrivit acestora, obiectul misterios are formă de ţigară.

Voi ce credeți că ar putea fi acest obiect misterios?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News