Și-a lăsat copilul să se joace cu telefonul mobil zile la rând. La un moment dat, mama a observat ceva ciudat. Își privea copilul și nu înțelegea ce se întâmpla cu el. A decis să meargă la spital. Medicii s-au speriat. Uite de pățise micuțul

By
loading...

Se știe că folosirea în exces a telefonului mobil poate provoca anumite probleme tuturor utilizatorilor: aceștia riscă să devină mai nervoși, pot avea probleme cu vederea ori pot suferi de afecțiuni mult mai grave. La copii consecințele sunt mult mai îngrijorătoare.

Dacă ești părinte trebuie să știi că atunci când copilul tău se joacă pe un smartphone 30 de minute pe zi, acesta riscă să aibă întârzieri în dezvoltarea limbajului. Acestea sunt concluziile stabilite de un grup de medici din Canada, prezentate în cadrul unui congres anual al Societății de Pediatrie.

La studiu au participat 900 de copii, utilizatori ai telefonului mobil, cu vârste cuprinse între șase luni și doi ani. Aproximativ jumătate din numărul acestora au prezentat tulburări în comunicare.

Tot ce poți face pentru a preveni asemenea consecințe este să îți faci timp mai mult pentru a stabili o bună comunicare cu copilul tău.

Sursa: Realitatea.net

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News