Și-au pus poza preferată de la nuntă pe Facebook, dar prietenii au observat un detaliu de groază care i-a făcut să tremure de frică. Au intrat în panică, și-au dat seama cine era chiar în spatele lor

By
loading...

Un cuplu fericit a fost îngrozit când li s-au dat pozele de la nuntă, cei doi tineri au ales-o pe cea care le-a plăcut cel mai mult și au pus-o pe Facebook, dar prietenii lor au fost îngroziți de ce apărea între fețele lor.

Kevin și Christina Denis s-au speriat când au observat că între ei, zâmbind malefic în fața camerei, apărea ceva care semăna cu o față stând în spatele lor.

Postând imaginea pe Reddit, Kevin a scris: ,,Poza preferată a mea și a soției mele de la nuntă… Până când am văzut ce era în spatele nostru… Încă nu știm cine a fost acolo…”.

Cuplul din Virginia, SUA, nu are idee dacă persoana era sau nu pe lista lor de invitați și au observat acel detaliu ciudat abia când soția a pus poza pe Facebook, iar unul dintre prietenii lor comuni le-a arătat fața ciudată din spate.

Kevin a declarat: ,,Sora ei a spus că ar fi putut să fie ea, dar acea față nu seamănă deloc cu chipul ei. Fața aia seamănă cu cea a unui bebeluș, părerea mea.”

După ce au pus imaginea pe Reddit, zeci de utilizatori au comentat glumind: ,,Cred că veți avea un băiețel, sau pe Satan în persoană, încă nu sunt sigur”, a scris cineva. În ciuda glumelor, nimeni nu a putut afla cine era acea persoană. O mare parte a oamenilor care au văzut imaginea spun că în spate era o fantomă.

În cele din urmă un utilizator de pe rețeaua Reddit a editat imaginea și a șters chipul acela ciudat care era pe fundal, în spatele lor. Cei doi tineri căsătoriți au fost foarte fericiți, acum se pot bucura din nou de acea fotografie. Dar, uneori, încă se mai întreabă cine era în spate…

loading...

Iată cum arată poza fără acea față ciudată pe fundal:

Acum privește diferența, tu ce vezi în imaginea de mai jos?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News