Simona Halep are programul incarcat si in vacante! La ce evenimente a participat sportiva si ce tinute a abordat. Nu ai mai vazut-o asa!

By
loading...

Simona Halep simte pe propria piele ce inseamna sa fii lider mondial. Pentru ea unele vacante pot fi mai obositoare decat turneele. Marti sportiva a avut si antrenament si trei evenimenta la care a fost prezenta.

Dupa antrenamentul de dimineata de la Izvorani pe care l-a facut alaturi de Horia Tecau si Irina Begu, Simona a fost prezenta la inaugurarea noului sediu al clinicii de recuperare la care se antreneaza de multi ani, la or 17:30. A fost imbracata lejer si a descoperit imrepuna cu ceilalti invitati facilitatile noii locatii.

Insa, la fel ca si ceilalti jucatori de tenis prezenti nu a putut sta mult, intrucat la ora 19 a trebuit sa fie prezenta la Gala Tenisului Romanesc ce a avut loc intr-un club de fite din Capitala. Acolo ea a abordat cu totul alta tinuta, imbracata de aceasta data cu o rochie rosie scurta mult deasupra genunchilor, admirata de toti cei prezenti. Aceasta a asoertat-o perfect cu o pereche de pantofi stiletto uloarea pielii care i-au pun in evidenta picioarele. Sportiva a evitat sa isi arate decolteul, isa toate privirile au fost oricum atintite catre ea, deoarece nu este putin lucru sa ai langa tine o jucatoare atat de valoroasa. Cum era si normal, Simona a primit titlul de cea mai buna jucatoare de tenis din Romania.

Doar ca, ziua nu s-a incheiat la aceasta gala pentru Simona, ea impreuna cu Irina Begu, Marius Copil si Monica Niculescu su plecat la cateva strazi mai incolo la un restaurant de pe Calea Floreasca unde au petrecut pana in jurul orei 23.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News