Simona Patruleasa si Ilinca Vandici au „stralucit” la Gala Femeilor de Succes

By
loading...

La Gala Celebrity Awards – Femei de Succes, doua dintre vedetele de la Kanal D au facut senzatie. Toate privirile au fost atintite catre Ilinca Vandici si Simona Patruleasa pe covorul rosu. Prezentatoarea Fan Arena si stirista de la Kanal D s-au aflat, bineinteles, printre premiante si s-au pozat madre, etalandu-si trofeel si tinutele superbe.

Marti a avut loc cea de-a cincea editie a Galei Celebrity Awards – Femei de Succes, ceea ce a fost un prilej pentru ca cele mai in voga vedete din film, muzia, televiziune, moda dar si femei de afaceri sa isi dea intalnire su acelasi acoperis.

Cele doua vedete de la Kanal D impreuna cu scriitoarea Simona Musca si Adela Diaconu

“Ne-am dorit sa scoatem in evidenta femeile de succes din Romania, sa aratam tuturor ca se poate, iar povestile lor sa fie auzite mai departe. Puterea exemplului poate fi totul si suntem convinse ca si aceasta editie a fost una reusita”, au spus Flavia Covaciu si Oana Irimia, organizatoarele evenimentului.

Celebra Ivana Chubbuck, creatoarea unei scoli de actorie de la Hollywood si trainer al unora dintre cei mai cunoscuti actori precum Brad Pitt, Halle Berry si Charlize Theron, a asistat la decernarea premiilor. Profesoara este obisnuita sa vina in tara noastra, intrucat ea este invitata des sa predea cursuri de actorie si speaking, inclusiv in septembrie, la Bucuresti, Tot ea a fost cea care a inmanat premiile veetelor.

Simona Patruleasa

Simon Patruleasa a facut furori cusilueta sa pe care a scos-o in evidenta printr-o salopeta din dantela fina, iar Ilinca Vandici a stralucit si la propriu si la figurat intr-o tinuta neagra cu aplicatii de paiete si pietre i ton cu sezonul de sarbatori.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News