Smiley a dezvăluit care este secretul succesului său! Așa a reușit să ajungă pe primele locuri în topurile muzicale

By
loading...

Smiley este unul dintre cei mai talentati si apreciati cantareti din Romania. Acest lucru este sustinut si de faptul ca melodiile pe care acesta le lanseaza cuceresc imediat topurile muzicale. Si-a inceput cariera alaturi de trupa Simplu, iar aceasta este una dintre cele mai frumoase amintiri ale sale.

Dupa o colaborare de succes, Smiley a ales sa isi urmeze propriul drum, alegand o cariera solo. Pentru el pare ca acesta a fost lozul castigator, caci succesul sau este rasunator. El a reusit sa inregistreze un succes in toot ceea ce si-a propus, fie ca este vorba despre rolul de jurat, prezentator, compozitor sau producator, fiind un artist complet. Dar pana a ajuns la aceasta performanta, barbatul a fost nevoit sa munceasca foarte mult.

Este foarte implicat in ceea ce face si niciodata nu renunta pana cand nu obtine ceea ce si-a propus. Despre cariera de actor acesta a dezvaluit ca el isi stie nivelul, insa a fost o mare onoare sa joace alaturi de marii actori ai Romaniei:

„Am facut un film intreg cu Simplu, imi plac filmele, in general, sunt superpasionat de filme, daca exista ocazii, de ce nu? Dar nu sunt vreun actor… In «Cu un pas inainte» am avut ocazia sa joc cu unii dintre cei mai mari actori romani – Oana Pellea, Razvan Vasilescu, Victor Rebengiuc, toata distributia a fost una senzationala… Oricum, meseria asta de actor, de artist, de cantaret, producator, compozitor cumva se fura pana la urma. Trebuie sa fii atent, sa vezi despre ce e vorba. Sunt departe de a fi actor.

Ma simt cel mai bine in studio. Inspiratia vine tot timpul. Eu sunt atent tot timpul la lucruri, le bag la cap, iar cand ma apuc sa fac muzica intotdeauna imi amintesc de chestiile la care am asistat si le pun in cuvinte, pe note.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News