Smiley a dezvaluit intr-un interviu care sunt viciile lui si de la ce nu se poate abtine

By
loading...

Intr-un interviu acordat cu ocazia sarbatorilor de iarna, recent Smiley, acesta a dezvaluit de la ce nu se poate abtine si care sunt viciile lui. Orice om, are vicii, indifierent ca esti artist sau un om obisnuit, oricarui om ii place prea mult ceva ca sa renunte la el.

Smiley, este unul dintre cei mai activi artisti, cu cel mai incarcat program, dar chiar si asa, el gaseste timp sa se rasfete si sa manance ce ii place cel mai mult. Artistul are unele placeri gastronomice si a recunoscut ca ii place cel mai mult sa manance dulciuri.

Cea mai mare slabiciune a artistului, este iubita lui, Gina Pistol,  acesta mananca dulciuri in prezenta iubitului ei, iar el nu se poate abtine. Amandoi stiu ca zaharul nu le face bine si ca nu ar trebui consumat asa de mult, dar le place prea mult gustul de dulciuri.

„E destul de sanatos, sa stii. Nu dorm mult, nu fac excese de nicio culoare, fac cate putin din toate: beau un spritz, mananc ce-mi place. Fac si sport, mi-as dori sa fac mai mult, dar nu-mi permite timpul. Fac muzica, fac ce-mi place, cu oamenii care imi plac”.

Smiley si Gina formeaza un cuplu de aproape un an si traiesc cea mai frumoasa poveste de dragoste a lor, se afiseaza peste tot impreuna, isi petre timpul liber, vacantele in doi, se completeaza perfect si se simt bine unul impreajma celuilalt, se poate spune ca cei doi sunt indragostiti. Dar cel mai important lucru care le mentine relatia stabilia si frumoasa este faptul ca amdnoi au incredere unul in celalalt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News