Sora Deliei Matache cauta bona pentru cel de-al doilea copil! Iata ce anunt a facut pe internet

By
loading...

Delia Matache devine matusa din nou, familia lor se mareste cu inca un membru ce mai are putin si vine pe lume. Sora cantaretei, Oana, la nici un an de cand a nascut primul copil, o fetita pe nume Jess, a ramas insarcinata cu cel de-al doilea copil. Toti membrii familiei sunt foarte fericiti si asteapta ca nerbadare ca Oana sa nasca, aceasta este insarcinata cu un baietel.

Pentru Oana este destul de dificil sa aiba grija de doi copii, mai ales ca o sa fie lauza, are nevoie de cineva sa fie in permananta alaturi de ea si sa o ajute cu cei mici, sa fie o persoana de incredere, care iubeste bebelusii, sa aiba rabdare si sa se implice cu adevarat, are nevoie de o bona cu program normal de lucru.

Aceasta este in dubii si nu stie ce salariu trebuie sa ii ofere bonei pe care o va angaja, asa ca a cerut sfatul prietenilor virtuali postand o intrebare pe retelele de socializare:

” Fetelor, mamelor, caut bona si am nevoie de ajutorul vostru pentru a face o medie de salariu. Puteti sa-mi spuneti ce salariu are o bona cu program de 8 ore, precum si zona de lucru? Merci”.

Daca toata familia este incantata ca Oana va naste un baiat, Jessu este singura care plange si este trista mereu, aceasta isi doreste o surioara, iar momentan ii este greu sa isi accepte fratele desi parintii i-au explicat ca trebuie sa il iubeasca si sa aiba grija de el, mai ales ca este surioara mai mare de la care el trebuie sa aiba ce invata pe viitor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News