Sora lui Meghan Markle o compara pe Ducesa cu Donald Trump! Uite motivul pentru care a facut aceste afirmatii

By
loading...

Scandalul in jurul Casei Regale Britanice este departe de a se incheia. In conflictul pe care Meghan Markle il avea cu tatal ei, a intervenit si sora sa vitrega. Dorinta de publicitate a acestora este vizibila, pentru ca nu rateaza nicio ocazie de a vorbi urat despre Ducesa, desi este parte din familia lor.

Nu este saptamana in care numele Ducesei de Sussex sa nu apara intr-un scandal, care, culmea, este pornit de familia ei. Meghan Markle a incetat orice forma de comunicare cu familia sa datorita frecventelor declaratii pe care acestia le-au dat presei si pozele pe care le-au vandut paparazzilor. Ea nici macar nu a vrut sa ii fie alaturi la nunta de pe 19 mai. Acesta a fost un subiect de care s-au legat toate rudele ei. Samantha Grant, sora ei vitrega, este cu 15 ani mai in varsta decat Meghan si si-a aratat nemultumirea ca nu a fost prezenta la nunta regala. Iar de atunci valul de critici la adresa Ducesei nu se mai opreste.

Aceasta a declarat recent: „Nu este vorba aici despre lipsa apropierii, cu atat mai mult cu cat 1.000 de straini sunt invitati. Familia e familie. Am un unchi pe care l-am vazut doar o data, dar nu as spune niciodata ca nu face parte din familie pentru ca nu suntem apropiati. Umanitaristii (apropo la formatia umanista a actritei) dau dovada de dragoste si bunatate in special fata de familie.”

Aceasta a comparat-o cu Donald Trump recent, intr-o postare de pe o retea de socializare: „Nu este cu nimic diferita de Donald Trump. El crede ca poate sa impuste pe cineva si tot va fi votat de lume. Ea crede ca poate sa-si distruga familia si sa nu mai vorbeasca cu prietenii ei vechi si tot va ramane populara. Trist”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News