Sore a fost obligată să slăbească 20 de kilograme. Uite de ce!

By
loading...

Cunosciuta cantareata Sore a fost la un moment dat in viata nevoita sa slabeasca nu mai putin de 20 de kilograme. A fost o presiune destul de mare pe care a simtit-o artista, la foarte putin timp dupa ce nascuse si luase in greutate 20 de kilograme. Ea a fost nevoita sa le dea jos imediat. Partea cea mai interesanta este modalitatea prin care ea a reusit sa slabeasca fara insa a renunta la felul ei preferat de mancare si anume cartofii prajiti si burgerii.

Sore recunoaste ca dupa sarcina nu a tinut neaparta o dieta si totusi a reusit intr-un singur an sa scape de cele 20 de kilograme in plus. Vedeta a mers in prealabil la nutritionist care i-a recomandat o dieta, insa ea nu a reusit sa slabeasca deloc. Deoarece pe timpul sarcinii a auzit multe vorbe care au demoralizat-o, persoane care spuneau ca daca nu isi revine cu silueta cariera ei muzicala o sa aiba de suferit. Ea a fost afectata de aceste remarci insa a contat mai mult ca s-a simtit bine in sarcina si a avut incredere ca va reusi sa slabeasca treptat.

„Stiu ca poate parea absurd sa declar ca nu am tinut nicio dieta si totusi am slabit 20 kg dupa nastere, intr-un timp relativ scurt, aproximativ un an. Doi au trecut pana cand am ajuns cu corpul la nivelul dorit de tonifiere. Am fost la un nutritionist care imi daduse pe gramaj 4-5 mese pe zi, iar timp de o luna nu am slabit nici 500g. Atunci m-am suparat foarte tare, pentru ca pe parcursul sarcinii mi-am auzit foarte multe vorbe demoralizante, de tipul «vai, daca nu o sa iti revii repede la silueta initiala o sa fie foarte rau pentru cariera ta» sau «vai, dar si ieri ai mancat la pranz burger». Iti dai seama ca ma afectau toate remarcile intr-o oarecare masura, dar a contat mai mult sa ma simt eu bine atunci in sarcina, am avut incredere ca voi slabi usor si frumos”, a povestit Sore.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News