Soția lui se simțea rău: „Am crezut că bebelușul este pe drum.” Au ajuns la spital, iar femeia a încetat din viață imediat. După 15 ore s-a stins și bebelușul. Îngrozitor ce s-a întâmplat cu ei

By
loading...

Un bărbat care se pregătea să devină tată a avut parte de cel mai urât coșmar din viața lui. În decurs de doar câteva ore, bărbatul și-a pierdut soția și fetița nou-născută.

Dubla tragedie l-a lovit pe Craig Renton, inginer al Forțelor Aeriene Britanice, într-o după-amiază de vineri, 4 august. Soția sa, Heidi, în vârstă de 31 de ani, s-a plâns că are dureri în piept. Ambii au crezut că se apropie un moment îndelung așteptat: nașterea fetiței lor, despre care medicii estimau că va veni pe lume la 12 august. Craig și Heidi au luat decizia să meargă urgent la spital.

„Am crezut că bebelușul este pe drum. Noi știam că va veni pe 12 august, dar nu era exclus să se întâmple mai devreme. Amândoi eram emoționați și entuziasmați. Era primul nostru copul”, își amintește bărbatul.

Dar, la câteva minute după ce au urcat în mașină, Heidi a leșinat.

,,Eram îngrozit”, își amintește Craig. ,,Am tras imediat pe dreapta. Apoi ea s-a trezit, iar eu am răsuflat ușurat.”

Și-a dat seama repede că Heidi era în stare gravă. ,,A început să tremure, iar buzele ei au devenit albastre, de parcă rămânea fără oxigen. În timp ce așteptam ambulanța, o femeie, care s-a întâmplat să fie asistentă medicală, a oprit lângă noi pentru a ne ajuta; i-a luat pulsul și i-a ascultat respirația”, a mai spus inginerul.

loading...

Cuplul a ajuns, într-un final, la spital, unde doctorii au început să resusciteze femeia. La un moment dat, o echipă medicală a ieșit din camera unde Heidi era tratată. ,,Toți plângeau. Unul dintre ei a venit la mine și mi-a spus ceva ce nu voi uita niciodată. Mi-a zis că soția mea a murit și apoi m-a întrebat dacă aș vrea să-mi văd fetița”, își amintește Craig.

Fiica sa se născuse prin cezariană înainte ca soția să moară.

,,Apoi a trebuit să fac cel mai greu lucru din lume. Să-i sun pe părinții lui Heidi și să le spun că fiica lor a murit și că au o nepoată. Desigur, erau foarte confuzi. Toți eram”, spune Craig.

loading...

În timp ce bunicii fetiței se îndreptau spre spital, veștile proaste continuau să vină. Monitorizările au arătat că bebelușul nu are niciun fel de activitate cerebrală.

,,Mi s-a spus că va muri. Timp de trei ore a fost ținută în viață de aparate, iar eu am luat decizia să o deconectăm. A murit în brațele mele, la vârsta de 15 ore. Deși am avut-o doar 15 ore, am ajuns să o iubesc foarte mult. Ea și Heidi au fost și vor fi mereu marile iubiri ale vieții mele”.

Sursa: libertatea.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News