Speak şi iubita lui, muncă multă, relaxare puţină! „Nu avem timp. Nicio vacanţă, nimic”

By
loading...

In general, in primele trei luni are anului, artistii se relaxeaza mai mult decat o fac in celalalte noua luni. Programul este mai relaxat, proiectele mai rare, iar ei profita din plin de acest timp pentru a-si incarca bateriile pentru sezoanele in care agendele lor sunt supraaglomerate. Speak si iubita lui Stefania fac insa o exceptie.

In timp ce colegii lor de scena erau plecati prin diverse vacante exotice sau macar city-breakuri prin Europa si imprejurimi, Stefania si Speak au lucrat intens la un nou proiect. Desi tanara Stefania tanjeste la macar cateva zile de repaus si relaxare, cantaretul si-a sarit anul acesta iubita de la o vacanta.

Speak a declarat ca nu au timp de absolut nimic. Au muncit foarte mult, iar el chiar a inceput sa aiba probleme medicale din aceasta cauza si anume dureri de spate. Cantaretul nu intrevede nicio vacanta, cel putin nu in viitorul apropiat.

”Nu avem timp. Stii cat am muncit? Ma doare spatele, nu mai pot. Da, toti artistii pleaca in vacanta in perioada asta, dar noi mai facem si alte chestii pe langa muzica. Nici o vacanta, nimic, in viitorul apropiat”, ne-a explicat artistul.

Stefania si-a aprobat si ea iubitul, confirmand faptul ca au muncit foarte mult amandoi. Speak a fost si constructor si electrician, iar ea si-a insusit rolul de designer interior. ”Din pacate, asa e. Chiar a muncit. A fost si electrician, constructor, de toate. O sa vedeti in curand la ce am muncit. Rolul meu a fost de sefa. Glumesc. Eu am fost designer de interior”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News