Știai că poți să te epilezi cu săpun? Pare greu de crezut, dar chiar merge! În 10 minute ești gata, uite ce trebuie să faci!

By
loading...

Când vine vorba de epilat, majoritatea femeilor consideră că este un proces destul de neplăcut. Motivele sunt simple: durează prea mult și este și dureros, oricât ar încerca cineva să ascundă acest lucru.

În acest articol vă propunem o metodă care poate fi la îndemâna oricui, prin care puteți rezolva problemele ușor, cu un produs ieftin, pe care îl puteți prepara în propria casă.

Iată ce trebuie sa faceți! Mai întâi, luați un săpun obișnuit, cu care va spălați pe mâini, pe care îl topiți într-o oală.

Ulterior, adăugați în pasta rezultată o lingură de făină de năut, o lingură de făină de linte și o lingură de turmeric; la final lăsați pasta să se întărească. Veți obține un săpun natural, pe care îl puteți folosi cu succes pentru epilat.

Aplicați-l pe piele așa cum faceți când va spălați în mod normal, dar după ce ați săpunit bine zona vizată nu vă clătiți, lăsați săpunul să acționeze pentru 10 minute.

Ulterior spălați cu apă călduță. Veți observa cum pielea rămâne curată, fără urmă de păr.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News