Studenta a venit la cursuri cu copilul, dar bebelușul a început imediat să facă gălăgie. Atunci, profesorul s-a ridicat brusc și s-a dus direct la studenta mamă. Uite ce i-a făcut bărbatul, nimeni nu se aștepta la ce-a urmat

By
loading...

Katy Humphrey este studentă la universitatea Baylor din statul american Texas, iar în urmă cu câteva luni aceasta a născut o fetiță. După doar patru luni de când a adus-o pe lume pe micuță, aceasta a decis să meargă din nou la facultate.

Pentru că nu s-a gândit nicio clipă să abandoneze studiile, dar nici să-și neglijeze copilul, Katy a apelat la serviciile unei bone care să o ajute în creșterea copilului. Dar, într-o zi, aceasta s-a îmbolnăvit, Katy nu a găsit pe altcineva cu cine să lase fetița, așa că s-a gândit să o ia cu ea la facultate.

În timpul cursului, fetița părea că nu are stare și îi distrăgea mai mereu atenția mamei, fiind tare năzdrăvană. Proseforul de la catedră a văzut toate acestea, iar pentru că mama studentă părea că nu se descurcă cu cea mică în timpul cursului, bărbatul a decis să ia atitudine.

Profesorul Darryn Willoughby i-a sărit imediat în ajutor lui Katy, iar până la finalul cursului, timp de o oră, profesorul a ținut lecția cu micuța în brațe, cea mică fiind tare liniștită.

„Nu voiam să se simtă copleșită. Am crescut și eu doi copii și știu ce înseamnă. Mi-ar plăcea ca toți studenții mei să fie în asemenea situație. Am făcut asta pentru mine”, a spus profesorul.

loading...

Iată ce exemplu frumos care nu ne e dat să-l vedem în fiecare zi! Profesorul merită toată admirația noastră, dar și tânăra mămică care a hotărât să nu abandoneze nici copilul, nici facultatea.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News