Surpriză in legatura cu sarcina Valentinei Pelinel! Nimeni nu se astepta la asta! Uite despre ce este vorba:

By
loading...

Fostul fotomodel si dinamovistul au o relatie de 5 ani. Cristi Borcea o considera pe Valentina marea sa iubire si nu crede ca se vor desparti vreodata. Au impreuna un baietel minunat, Milan. Iar de cand a iesit din inchisoare, Cristi a dus-o in 3 vacante pe frumoasa blonda. Cele mai recente zvonuri au fost legate de sarcina Valentinei Pelinel.

Valentina Pelinel, in varsta de 37 de ani, se afla la cea de-a doua castaorie, iar Cristi Borcea la cea de-a treia. Cei doi au impreuna un baietel minunat, Milan, pe care dinamovistul il iubeste enorm si cauta sa ii faca mereu toate poftele. Se pare ca cererea in casatorie a primit-o in insula Capri. Blonda a acceptat cu zambetul pe buze, dar au luat decizia de a avea o nunta discreta, cu foarte putini invitati, doar familia si prietenii extrem de apropiati.

Blonda a confirmat faptul ca este insarcinata si nu numai atat. Fostul fotomodel a marturisit ca este insarcinata cu gemeni. Inca nu cunoaste sexul celor doi copii, dar este extrem de bucuroasa ca va deveni mama din nou.

I s-a putut observa burtica atunci cand a ajuns la primarie. A purtat o rochie de culoare rosie si a ales un buchet din trandafiri rosii. Valentina si Cristi au venit extrem de fericiti la primarie. Accesul presei a fost restrictionat presei.

Faptul ca i-a fost alaturi si in cele mai grele momente din viata sa l-a determinat pe Cristi Borcea sa o iubeasca enorm si nu rateaza nicio ocazie de a face public acest lucru: „Este totul pentru mine! Veti vedea ca de acum inainte nimeni si nimic nu ne va mai desparte.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News