Tânăra aceasta frumoasă era stewardesă în Orient când a cunoscut un băiat, pe Lucian, de care s-a îndrăgostit pe loc! Dar surpriza a venit trei luni mai târziu… Băiatul s-a urcat în avion pe tura ei și… De necrezut ce s-a întâmplat!

By
loading...

Anamaria Poenariu este româncă și lucrează ca stewardesă la o companie aeriană arabă. Tânăra se poate declara cu adevărat norocoasă, căci aceasta a fost protagonista uneia dintre cele mai frumoase cereri în căsătorie.

Stabilită în Dubai, Anamaria a cunoscut un român, pe nume Lucian, stabilit și el departe de casă, la Manchester, în Anglia. Cei doi s-au întâlnit în pauza dintre zborurile ei.

Anamaria și Lucian s-au îndrăgostit pe loc, iar miile de kilometri care îi despărțeau nu au stat în calea iubirii lor. După doar trei luni de relație, din care doar câteva săptămâni petrecute efectiv împreună, Lucian a decis să se mute în Dubai cu Anamaria.

Stewardesa româncă a avut un zbor de la Lisabona spre Dubai, zbor în care s-a îmbarcat și Lucian pentru a se muta definitiv cu ea. Dar, Anamaria nu se aștepta la surpriza imensă pe care urma să i-o facă iubitul ei în timpul acelei curse.

Pentru Lucian, emoțiile abia atunci păreau să înceapă. Compania aeriană pentru care iubita lui lucrează fiind una arabă, aceasta are o politică foarte strictă. Tânărul se temea că dorința lui de a o cere pe Anamaria de soție, în timpul programului său de lucru nu va fi acceptată de restul echipajului de zbor. Dar a rămas plăcut surprins de cooperarea pilotului și a celorlalți însoțitori de bord.

„A vorbit cu colegii mei și a aranjat totul, deși zbura prima dată cu această companie. A fost ceva extraordinar, chiar căpitanul a făcut anunțul. Erau 270 de pasageri pe acea cursă și toți au aplaudat. Am zis ‘Da!’ cât am putut eu de tare”, a povestit entuziasmată Anamaria.

Cei doi își trăiesc acum povestea de iubire în Dubai și, după ce le va trece starea de euforie, vor începe pregătirile de nuntă, care va fi, cu siguranță, în România.

loading...

 

Sursa: unica.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News