Targul de Craciun din Capitala a inceput si la fel si restrictiile de circulatie din zona. Ce rute ocolitoare recomanda autoritatile

By
loading...

Incepand cu data de 14 deembrie vor fi impuse restrictii de circulatie pe Bd. Unirii pentru Targul de Craciun ce s-a organizat anul acesta in Capitala in Piata Constitutiei. In aceasta perioada mai bine lasati masina acasa sau evitati zona centrala.

Politistii de la Brigata Rutiera au declarat ca, pentru buna desfasurare a evenimentelor se va restrictiona traficul rutier in zilele de 14, 15, 16, 20-27 decembrie intre orele 17.00-23.30 pe Bd. Unirii, perimetrul cuprins intre Bd. I. C. Bratianu si Piata Constitutiei, inclusiv cele doua bretele adiacenta acesteia.

Treptat, in cazul in care va exista un aflux si mai mare de vizitatori, in zilele de spectacol, se va restrictiona traficul rutier si pe Bd. Libertatii, pe segmentul de drum cuprins intre Bd. Natiunilor Unite si Calea 13 Septembrie, fara insa ca intrarile principale ale Palatului Parlamentului sa fie obturate.

Se vor amplasa in acest context trei treceri de pietoni temporare, pana pe data de 1 ianuarie in zona Pietei Constitutiei. Una dintre ele se afla pe pbreteaua dinspre Bd. unirii, latura aferenta Ministerului de Finante, iar celalalte doua pe breteaua dinspre Calea 13 Septembrie in zona Ministrului Mediului.

Rute ocolitoare si recomandari:

  • Calea 13 Septembrie- Bd. Libertatii- Bd. Natiunile Unite- Spl. Independentei
  • Bd. Unirii- Sp. Independentei- Bd. natiunilor Unite- Bd. Libertatii- Calea 13 Septembrie
  • Calea 13 Septembrie- Bd Libertatii- Bd. Regina Maria
  • Politistii le recomanda conducatorilor auto sa evite pe cat posibil deplasarea in zona in aceasta perioada, sa respecte cu strictete semnalele agentilor de politie rutiera si semnificatia indicatoarelor temporare montate in zona.
  • Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada doar prin locurile special amenajate si semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, dupa o asigurare temeinica si sa stationeze pe carosabil.

Intreaga harta cu restrictiile de trafic si rutele ocolitoare recomandate poate fi consultata pe site-ul Brigazii Rutiere a Capitalei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News