Tatal Denisei Manelista face declaratii emotionante: „Sarbatorile mele au fost scaldate in lacrimi”

By
loading...

Denisa Manelista a lasat in urma ei multa tristete, a plecat mult prea devreme de langa cei dragi, parintii artistei nici acum nu au reusit sa treaca peste necazul ce le-a marcat viata. Cel mai dureros lucru pentru un parinte este sa isi piarda copilul. Tatal ei, Emilian Raducu a vorbit din tot sufletul si a lasat sa iasa la suprafata tot ceea ce simte si a marturisit ca timpul nu a reusit sa ii vindece ranile din suflet, cu cat trece timpul cu atat sufera mai mult.

Parintii Denisei nu mai stiu ce inseamna fericirea, linistea si spiritul sarbatorilor, toate aceste lucruri au fost ingropate odata cu fiica lor. Acestia nu se mai pot bucura de sarbatori, stiind ca fiica lor i-a parasit, suferinta prin care trec este mult prea mare. Emilian a spus cu lacrimi in ochi, ca pentru ei, sarbatorile au fost scaldate in lacrimi de tristete.

Emilian: „Sarbatorile nu au fost o petrecere pentru mine, ci zile normale. De Craciun, m-am dus la locul de veci al fiicei mele si acolo am plans si mi-am strigat durerea”.

Tatal ei visa la clipa in care Denisa devenea mireasa, isi dorea sa o conduca la altar, sa o vada asezata la casa ei, alaturi de barbatul care o iubea si cu care ar fi avut copii, visa sa isi creasca nepotii si sa ii vada mari, insa din nefericire, acesta nu a apuca sa isi vada visul realizat si in loc sa isi conduca fiica la altar, a condus-o la cimitir.

In momentul in care Denisa Raducu a parasit lumea celor drepti, era constienta de ceea ce se intampla si de faptul ca va lasa in urma o amprenta adanca in viata parintilor ei dar si a iubitului care o iubea neconditionat si cu care visa sa isi intemeieze familia mult dorita.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News