Temperaturi record! Cea mai calduroasa zi din Aprilie din istorie! Cum va fi vremea in urmatoarele zile

By
loading...

In Romania s-a inregistrat cea mai calduroasa zi de aprilie din istorie – au fost inregistrate 30 de grade la umbra la Calafat. Temperaturile au depasit cu 10 grade media obisnuita pentru aceasta perioada a anului.

Si pentru ziua de luni vom avea aproximativ aceleasi temperaturi in cea mai mare parte a tarii, cu valori cuprinse intre 20 si 29 de grade. Izolat vor fi averse insotite de descarcari electrice, chiar si conditii de grindina. In capitala maxima va fi in jur de 26 – 27 de grade la amiaza, dar spre seara vor fi conditii de ploaie si descarcari electrice.

De marti vremea incepe sa devina instabila, iar temperaturile vor incepe sa scada. Vor vi averse insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. In regiunile sudice vremea se mentine calda, pe arii restranse exista posibilitatea de averse de scurta durata.

In Bucuresti vor fi aceleasi temperaturi ridicate, dar spre seara vremea devine instabila si exista posilitatea sa apara averse de scurta durata.

Miercuri vremea va fi in general frumoasa, temperaturile vor creste si vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade. Va ploua izolat la munte si in regiunile nordice, iar vantul va prezenta intensificari in zona de munte. In capitala, vremea va fi deosebit de calda, temperaturile vor creste pana la valoarea de 26 de grade la amiaza, iar cerul va fi variabil.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News