Teo Trandafir, aspru criticata pe internet de catre fanii sai! Uite ce a declansat acest val de reactii

By
loading...

Teo Trandafir a fost aspru criticata pe retelele de socializare de catre prietenii sai virtuali. Aceasta este o persoana foarte activa in mediul online si tine legatura in permanenta cu fanii sai. Insa de data aceasta filmuletul incarcat pe contul sau de Instagram a starnit un val de reactii.

Pe Teo Trandafir o puteti vedea prezentand „Teo Show” sau „Vrei sa fii milionar”, doua emisiuni de succes. Se poate considera o femeie implinita, desi in momentul de fata nu are o relatie cu niciun barbat, ba chiar a trecut printr-un divort. Acela a fost momentul cand a realizat ca orice perioada mai lunga petrecuta cu un barbat o sperie si nu stie sa se comporte. Prefera sa isi petreaca majoritatea timpului alaturi de fiica ei si sa isi dedice tot timpul sau liber proiectelor sale.

Este considerata un model pentru foarte multe persoane, astfel incat a starnit un val de critici cu ultimul sau filmulet incarcat pe retelele de socializare. Cele doua s-au filmat pe bancheta din spate a unui taxi si s-au filmat, urmand sa impartaseasca acest lucru si cu prietenii virtuali. Descriere videoclipului nici nu a fost luata in seama de catre internauti: „Drumetii cu Taxi! In spatele masinii, cu muzica noastra, va invitam pe toti #newthingtocome #oaltaviata #drumurileducacasa.” 

Pe parcursul calatoriei nici una dintre cele doua nu purta centura de siguranta, iar internautii imediat i-au atras atentia prezentatoarei: „Si centura de siguranta? Daca pune soferul o frana…”, „Totusi, puneti-va centurile… sunteti mai in siguranta, Teo.. chiar daca nu conduci”.

Ce-i drept, in cazul in care masina ar fi fost oprita de catre un echipaj al Politiei Rutiere, singura vina ii apartinea conuducatorului auto, care este obligat sa isi anunte pasagerii ca centura de siguranta este obligatorie si pe bancheta din spate.

loading...

                                                   

Cateva dintre comentariile primite de Teo Trandafir pe contul sau de socializare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News