Teo Trandafir, dezvaluiri despre inceputurile sale in televiziune. Cum a decurs prima ei emisiune si cine a fost primul ei invitat

By
loading...

Teo Trandafir a povestit despre inceputurile sale in televiziune, dezvaluind intr-un interviu care au fost pataniile prin care a trecut din momentul intrarii ei in showbiz. Iubita prezentatoare este un exemplu demn de urmat de profesionalism, insa ea a marturisit ca a primit si critici din partea invitatilor sau pe vremea cand era novice.

Indragita prezentatoare a show-ului ce ii poarta numele, a vorbit intr-un interviu acordat revistei Viva despre prima sa emisiune, recunoscand ca primul sau invitat i-a spus la un moment dat ca nu are bun-simt din cauza unei replici pe care Teo i-a servit-o in stilul ei caracteristic plin de umor.

Vedeta a declarat ca in prima sa emisiune din 1994 a vorbit continuu timp de 19 minute, deoarece nu i-a spus nimeni sa se opreasca. „O absolventa de limbi straine care nu parea ca isi doreste celebritatea..”, se descrie Teo. „ Imi aduc aminte ca prima emisiune a fost undeva in 94 si, pentru ca nu mi-a spus nimeni sa ma opresc, am vorbit fara pauza 19 minute, timp de 19 minute am tinut-o pe a mea, pentru ca am o regula in viata care a inceput din prima zi: „Nu te opresti pana cand nu auzi vocea producătorului tau spunand «Stop!» Si, pentru ca tocmai ce invatasem chestia asta, am zis ca este cazul sa o si aplic, si am aplicat-o”, a explicat prezentatoarea.

Teo isi aminteste de asemenea si de primul sau invitat, Mihai Tatulici, care nu a primit foarte bine o replica de a sa si care nu i-a gustat umorul.

„Mihai Tatulici, care m-a întrebat: „Teo, de ce m-ai invitat la emisiunea ta? si eu am raspuns: „Ca sa va fac celebru, domnule Tatulici! Si el a replicat: „Voi, astia de la radio, n-aveti pic de bun-simt!”, și-a mai amintit prezentatoarea.

Cu privire la aspectele grele ale meseriei sale, Teo este de parere ca acestea sunt repezentate de profesionalismul de care dau dovada atunci cans se confrunta ei insisi cu problemele personale, care insa pe micile ecrane nu trebuie sa se observe.

„Sa-ti faci meseria cand ti-e rau, sa-ti faci meseria cand ti-a mrit cineva, sa-ti faci meseria atunci cand ai primit un diagnostic groaznic, sa-ti faci meseria indiferent de orice. Sa apari la televizor, in fiecare zi, pare un lucru usor. Cand fondul pe care apari la televizor se modifica, atunci totul devine mai complicat…”, a mai adăugat Teo Trandafir.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News