Ți se rupe sufletul! Cum a aflat tatăl Andreei Bălan că fiica sa se mărită: Bărbatul și-ar fi cumpărat și un costum special pentru eveniment, dar NU a fost invitat! Care este motivul:

By
loading...

Sambata, Andreea Bălan a trăit una dintre cele mai fericite zile din viața sa, deoarece s-a căsătorit civil cu tatăl fiicelor sale, George Burcea. Însă, la eveniment, a existat și o persoană care nu a fost invitată.

Este vorba despre Săndel Bălan, marele absent de la cununie. Între Săndel Bălan și Andreea lucrurile s-au răcit de mai mulți ani, atunci când artista l-a acuzat că i-ar fi luat toți banii strânși în timpul trupei Andre.

De atunci, Andreea a preferat să evite orice discuție legată de tatăl său. Dacă mama artistei locuiește cu ea în casă și are grijă de Clara și de Ella, Săndel Bălan locuiește la Ploiești și nici nu a știut că fiica sa se va căsători civil și ar fi aflat acest lucru de la vecinii care au venit să îl felicite.

Potrivit unor surse, acesta și-ar fi luat și un costum special pentru marele eveniment și a așteptat să fie prezent în ziua în care fiica sa se căsătorește religios, însă invitația nu a mai venit și a aflat de pe Facebook de cununie. Mai mult decât atât, nici la nunta care va avea loc pe data de 15 septembrie impresarul nu ar fi invitat.

„A fost la ea la spital…A plâns că îi moare fata…Azi în marea zi stă singur în casă și trist. A tot sperat până în ultima clipă că va fi invitat. Își pregătise costumul. Nu e invitat nici la nuntă”, au spus apropiații familiei, potrivit click.ro.

La începutul lunii martie, Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, atunci când a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a stat mai multe zile în spital și a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale. Acum câteva zile a recunoscut că nu mai poate face copii în urma complicațiilor apărute.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News