Tocmai se mutase cu chirie într-un nou apartament, la parter. Își aranja lucrurile când a găsit o ușă în podea. A deschis-o și și-a dat seama că banii pe care-i dă sunt nimic pe lângă ce are dedesubt! Uite ce era la el în casă

By
loading...

Acest chiriaș nu se aștepta să dea peste un secret uimitor în momentul în care s-a mutat în noul lui apartament din Marea Britanie. El a fost cel care a postat totul pe rețeaua socială Reddit, sub numele de demc7. El credea că e doar un apartament ieftin, dar iată peste ce a dat.

Ținând o cameră de luat vederi în mână, a început să exploreze apartamentul, i s-a părut perfect, avea o mică bucătărie, o mică baie, și tot ce îi trebuia unei persoane singure și independente. Dar ceea ce l-a făcut cu adevărat curios a fost o ușă în podeaua din baie. a deschis-o și a descoperit un pasaj secret care ducea către o cameră subterană.

Iată ce a zis el, alături de pozele pe care le-a pus pe rețeaua de socializare: ,,Ieri m-am mutat într-un nou apartament. E de fapt o veche mănăstire renovată, datează din secolul 19. Acum clădirea are cam 30 de apartamente. Eu am o cameră mică la parter, chiria e foarte mică, dar nu mi-am dat seama cât am primit pe atât de puțini bani! Sub apartamentul meu e o zonă care e demnă de filme!”

Omul a dat peste un pasaj secret care părea că duce la un capăt ce fusese, din câte se pare, o cameră sacrificială, cu un pat sacrificial și un altar sacrificial.

Pentru mai multe imagini vă invităm să urmăriți clipul de mai jos:

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News