Toti s-au inchinat cand au vazut asta chiar langa mormantul Ionelei Prodan! E ingropata langa ea! Oamenilor nu le vina sa creada ca așa ceva e posibil! Ce au văzut toți:

By
loading...

Cele doua fete ale cantaretei de muzica populara Ionela Prodan au scris un mesaj sfasietor pe crucea de la momantul mamei lor.

„Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila.

Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! in inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor!

Te iubim si te vom iubi mereu! Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra!

Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!
Anamaria Prodan Reghecampf si Anca Tanase Savelio„, este mesajul scris pe o parte a cucii de marmura.

Pe cealalta parte a acesteia sunt fotogafii cu Ionela Podan si sotul ei, Traian Tanase.

Ionela Prodan va fi inmormantata astazi langa primul ei sot, Traian Tanase. In spatele mormantului acestora se afla inmormantata interpreta de muzica populara Marioara Tanase, prima sotie a lui Traian. Marioara a murit la varsta de 30 de ani intr-un tragic accident rutier. La mormantul acesteia este un mic monument funerar pe care este asezata o statuie cu chipul ei.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News