Uite câte clase are Carmen de la Sălciua. „Nu aveam o bază, nu aveam posibilităţi”

By
loading...

Pe vremea cand era doar o copila, Carmen de la Salciua a avut mari probleme din cauza saraciei si a lipsurilor. Vedeta a marturisit chiar ea cat de greu i-a fost la scoala si cum a reusit ca intr-un final sa urmeze specializarea la care visa de mica.

Carmen de la Salciua a invatat la Liceul de Muzica si Arte Plastice din Alba Iulia intre anii 2003 si 2007. Acolo, desi nu avea posibilitati materiale si avea multe lipsuri, a muncit din  greu si a reusit chiar sa se numere printre cei mai buni absolventi. Povestea de viata a artistei este asemanatoare cu cea a multor alti artisti care au pornit de jos si au ajuns sus cu ajutorul propriilor puteri. Frumoasa bruneta a marturisit ca isi dorea sa devina cantareata si desi nu avea posibilitati s-a bazat pe visul ei si pe credinta. Ajutata fiind si de mama sa a reusit sa urmeze Liceul de Muzica.

„Povestea mea se aseamana foarte mult cu povestile acelor artisti care au pornit de la practic nimic si au ajuns la Totul! Cam asa a fost si la mine. Doar ca eu am visat atat de tare sa ajung cantareata incat nimeni nu imi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilitati, dar aveam visul si Credinta! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma straduiam si ma luptam sa fiu printre cei mai buni”, spunea Carmen de la Salciua, in urma cu ceva vreme.

„Dupa terminarea liceului mi-am gasit o formatie de baieti tineri cu care am inceput sa cant la nunti, la petreceri.. A durat mult pana sa imi construiesc acest nume, e greu, lumea e plina de compromisuri, dar eu sunt mandra ca nu am facut nici un compromis si am aşteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evolutia mea! Asta s-a si intamplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o fata obisnuita, e un artist iubit de atata lume. Minunea asta ii apartine lui Dumnezeu si ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cantecului si sa il impartasesc cu toata lumea care ma iubeste si ma asculta!”, a mai spus Carmen de la Salciua.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News