Uite ce le trece Anamaria Prodan fotbaliştilor în contract. Aceştia au obligaţia de a merge cu ea la shopping

By
loading...

Cu un dressing impresionant si o foarte mare pasiune pentru shopping, Anamaria Prodan cheltuieste o avere pe haine. Desi este conectata la noua tehnologie, atunci cand vine vorba de cumparaturi este pe modelul old school, adica nu ia de pe internet, ci petrece ore intregi in magazine.

Jucatorii care sunt impresariati de catre ea sunt obligati sa o insoteasca. Desi toti copiii ei si prietenele apropiate o sfatuiesc sa faca shopping online, economisind astfel destul timp, Anamaria Prodan nici macar nu vrea sa auda.

 

„Nu pot online. Fata mea ma obliga, de fapt, toata familia ma obliga, dar nu pot pana nu vad, pana nu ating. Sunt de moda veche. Trebuie sa probez, sa ma sucesc, sa ma invartesc! Niciodata nu am nimerit cand am cumparat online, ba imi erau mari, ba imi erau mici. Asa ca eu cand plec pe undeva, ma duc in magazine. Colind cateva ore”, ne-a marturisit impresara de fotbalisti, care sustine ca nu numai ca nu o deranjeaza, dar chiar nu concepe sa-si reinnoiasca altfel garderoba.

Deoarece nimeni nu are timp sa mearga cu ea prin magazine, impresara a gasit solutia. Mai in gluma, mai in serios, Prodan si-a anuntat jucatorii ca principala clauza contractuala este ca atunc cand calatoresc in afara tarii sa se inarmeze cu rabdare si sa o insoteasca la cumparaturi.

„Nu prea are nimeni rabdare cu mine. Rebecca are un pic, si Sarah, cand vrea ceva, Bebe, deloc, doar Luca mai merge cu mine. In schimb, jucatorii mei trebuie sa mearga cu mine, sa-si dea cu parerea”, ne-a mai spus impresara.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News