Uite cine este soprana de la medicină care l-a vrăjit pe Florin Călinescu şi a primit Golden Buzz!

By
loading...

Daniela Machidon i-a vrajit pe juratii de la emisiunea Romanii au talent nu numai prin frumusetea sa, dar si prin talentul artistic ce a si trimis-o direct in finala, dupa ce a primit un Golden Buzz din partea lui Florin Dumitrescu. Actorul isi mai doreste sa o vada pe frumasa soprana interpretand pe scena de la Romanii au Talent.

Daniela nu este insa doar o voce foarte puternica, tanara si talentata soprana este si studenta la medicina in anul 1. Florin Calinescu a apasat ieri seara cel de-al patrulea golden buzz al sezonului 9 de la Romanii au talent. Actorul a fost fermecat de minunata voce angeica a concurentei si de carisma ei si a fost convins rapid ca reprezentatia este una care merita butonul auriu si o data cu acesta un loc in semifinala.

Telespectatorii au fost vineri martorii unui adevarat spectacol de bucurie, energie si emotie si au aplaudat talentul reprezentat pe scena in diverse forme, cu multa daruire si entuziasm de catre concurentii dornici sa cucereasca intreaga tara.

„Prima oara m-ai nelinistit. M-ai linistit cu vocea ta suava. A fost frumos. A fost un moment foarte, foarte frumos. A fost o intalnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niste energii acolo, s-a intalnit plusul cu minusul”, a declarat Mihai Petre.

„Aveti material didactic la facultate?  Donezi corpul stiintei? Oricum sunt fleasca. Imi donez corpul stiintei”, a spus Florin Calinescu chiar dupa ce i-a oferit Golden Buzz.

Originara din Chisinau, Daniela Machidon are 18 ani si este studenta la Medicia. Cu toate acestea, marea ei pasiune este muzica. De mica voia sa faca ceva legat de arta – dans, muzica, orice. Asa ca parintii au ales muzica si, prin urmare, Daniela face canto clasic de la varsta de 10 ani. Pana acum, Daniela a participat la diferite concursuri nationale si internationale, iar recent, a castigat 35.000 de lei la un concurs de karaoke. Aceasta este pasionata si de actorie si, in timpul liceului, a facut 4 ani de teatru.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News