Uite cine o va înlocui pe Natalia Mateuţ la Matinalul de la Antena Stars. Motivul este unul greu de crezut!

By
loading...

Schimbarile de la Antena 1 continua. Din punctul de vedere al orelor si al zilelor de difuzare, doua matinale vor face rocada, iar principalul motiv se presupune ca ar avea legatura cu audienta. Uite despre ce este vorba!.

Dupa ce o perioada s-a vehiculat ca emisiunea Xfactor va fi scoasa din grila de programe de la Antena 1, se pare ca la trustul Intact se fac in continuare schimbari. De aceasta data insa, matinalele se afla in vizorul sefilor de la Antena, care au decis sa schimbe datele de difuzare ale catorva emisiuni cunoscute. Dupa cum se pare, din data de 11 martie. telespectatorii nu vor mai putea sa urmareasca aceleasi matinale in zilele in care ei erau obisnuiti.

Este vorba de catre Antena Stars, deoarece acolo vor avea loc schimbarile. Natalia Mateut, Zizica si Mircea Eremia nu vor mai putea sa fie vazuti in fiecare zi la Star Matinal de la Antena Stars.

Incepand de luni se va face rocada intre cele doua matinale. Astfel, matinalul prezentat de Nasrin, Andrei Stefanescu si Roxana se va putea vedea pe micile ecrane de luni pana joi, de la ora 08:00 pana la 11:45, iar matinalul prezentat de Natalia Mateut, Zizica si Mircea Eremia va putea fi urmarit vineri de la ora 08:00 la 11:45, dar si sambata si duminica, potrivit EVZ. Sambata si duminica telespectatorii ii vor putea urmari pe Natalia Mateut, Zizica si Mircea Eremia, de la ora 09:00 pana la 13:00.

Se pare ca principalul motiv ar tine de…rating. Nasrin si Andrei Steanescu faceau o audienta mult mai buna in weekend, asa ca sefii s-au gandit sa faca rocada intre cele doua matinale.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News